ОСТАННІ НОВИНИ

Данія надасть Україні військову допомогу на 313 млн доларів

Олег Дерев'янко

|

Міністерство оборони Данії оголосило про виділення 17-го пакета військової допомоги Україні на 2,2 млрд данських крон (313 млн доларів). Про це Львівському порталу повідомили у Міністерстві оборони України.

Відомо, що 200 мільйонів крон спрямують на інвестиції в український оборонний сектор. Всі інші кошти підуть на посилення морських спроможностей України, закупівлю боєприпасів, безпілотників і виробництво ракетних компонентів.

Міністр оборони Данії Троельс Лунд Поульсен відзначив, що бачить великий потенціал у співпраці двох країн.

«У березні я відвідав низку українських підприємств оборонної промисловості в Києві, і стало зрозуміло, що є великий потенціал для майбутньої співпраці, яка може постачати необхідне обладнання в Україну, що допоможе змінити ситуацію на полі бою», – сказав Поульсен.

Нагадаємо, що у вівторок, 12 березня, уряд Данії оголосив про новий пакет військової допомоги Україні на 337 млн доларів, який включає в себе артилерійські системи «Цезар» та боєприпаси.

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *