ОСТАННІ НОВИНИ

Депутат хоче відновити тролейбусний маршрут № 11

|

Голова постійної депутатської комісії інженерного господарства, транспорту та зв`язку Львівської міської ради Іван Гринда звернувся з депутатським зверненням до директора Львівського комунального підприємства “Львівелектротранс” щодо зростання соціальної напруги через скасування тролейбусного маршруту №11. Депутат переконаний, що тільки відновлення цього маршруту дозволить зменшити проблему сполучення між Сихівським районом та центром міста.

Про це повідомляє інформаційний портал депутатів Львівської міськради.

За словами депутата, до нього як голови комісії інженерного господарства звернулися керівники і працівники підприємств Сихівського району (ТзОВ “Львівбетон”, АТ “Вантажавто”, АТП-1 Львівської міськради, ТзОВ “Фенікс-Квадро”, ТзОВ “Іріта-Захід”, ПП ВКП “Династія”, ТзОВ “Інстрал-Вест-Ком”, підприємство “Галич-Авто”, підприємство “Вторсировина”, підприємство “Металобрухт”, ТзОВ “Леостанк”, ПП “ГалТермоСервіс” та багато інших) зі скаргою на значне пасажирське навантаження на маршрутні автобуси у зв`язку з скасуванням тролейбусного маршруту №11.

“Чиновники мотивували виключення відповідного тролейбусного маршруту зі схеми руху поганим станом дорожнього покриття на вулиці Зеленій від межі міста до Сихівського кладовища. У колективному зверненні львівські підприємці звертають увагу на те, що скасування тролейбусного маршруту №11 суттєво ускладнює для працівників підприємств проблему дістатися місця роботи, а опісля – повернутися додому. 

Містянам також проблематично забрати дітей із садочків чи зустріти їх після школи. Значне зростанням навантаження на громадський транспорт призвело до того, що заповненні автобуси у години пік, не зупиняючись, проїжджають повз пасажирів на зупинках. Одним із варіантів розв`язання цієї ситуації є повернення на маршрут тролейбуса №11 від вулиці Ш. Руставелі до кільця вул. Зеленої, що біля підприємства “Галич-Авто”, – зазначив Іван Гринда.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *