ОСТАННІ НОВИНИ

Прокуратура Львівщини займеться розслідуванням смертельного ДТП на Жовківщині

|

Кримінальне провадження за фактом смертельного ДТП у Жовківському районі розслідуватиме прокуратура Львівської області. Про це інформує прес-служба прокуратури Львівської області.

Зазначимо, що 7 травня приблизно о 2 годині, на автодорозі сполученням   с. Нова-Кам’янка та хутір Березина Жовківського району внаслідок зіткнення автомобіля із мотоциклом двоє молодих осіб померли на місці пригоди, ще один від отриманих травм помер у лікарні. Окрім того, двох потерпілих з тілесними ушкодженнями госпіталізовано до Рава-Руської ЦРЛ.

В цей же день у кримінальному провадженні за ч.3 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб) розпочато досудове розслідування.

З огляду на суспільний резонанс, викликаний даною дорожньо-транспортною подією, кількістю потерпілих, а також з метою швидкого, об’єктивного і неупередженого прийняття рішення, сьогодні прокуратурою Львівської області вказані матеріали витребувані, для проведення подальшого розслідування.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *