ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові пройде конкурс “Благодійна Львівщина”

|

Львів став першим містом, у якому відбудеться регіональний конкурс «Благодійна Львівщина» в рамках конкурсу «Благодійна Україна». Про це інформує прес-служба Львівської міської ради.

«Львівських конкурс відбуватиметься за особливою моделлю. Адже у нас є організатор, який зарекомендував себе позитивним нашим партнером. Цьогоріч, підсиливши оргкомітет, сподіваємось, що у Львові це буде показово», – розповідає Олександр Максимчук, президент «Асоціації благодійників України».

Цьогорічний конкурс «Благодійна Львівщина» стане логічним продовженням конкурсу «Благодійник року», який у Львові вже проводився 3 роки. Переговори тривають також з Одесою, Херсоном, Хмельницьким, Рівним та Луцьком. Натомість вперше регіональний конкурс буде проведений у Львові, бо Львів вже має досвід проведення таких конкурсів. Тож організатори хочуть запросити усіх представників всеукраїнського та регіональних конкурсів.

«Ми вже домовились, що представники з усієї України будуть запрошені 1 березня до Львова. Це буде така презентація, як треба проводити регіональні конкурси. Сподіваємось, що конкурс буде проведений якнайкраще», – додав Олександр Максимчук, президент «Асоціації благодійників України».

Як зазначив член наглядової ради конкурсу, Мирослав Маринович, дуже важливо відзначати благодійників.

«Добре, коли благодійник ділиться. Конкурс – це добре пошанування його діяльності», – додав Мирослав Маринович, член наглядової ради регіонального конкурсу, віце-ректор УКУ.

Переможців 11 номінацій нагороджуватимуть особливими символами – ангелами з бурштину.

«Нагороджуватимуть номінантів ангелами. Вони дуже цікаві, їх розробила компанія «Бурштиновий світ» і там є бурштин. Адже у всіх релігіях присутній ангел – це об’єднуючий символ. Ми б хотіли, щоб ангел став такою нагородою. Кожен, хто робить добру справу – він є добрим ангелом», – розповів Олександр Максимчук, президент «Асоціації благодійників України».

Відтак фінал регіонального конкурсу «Благодійна Львівщина» відбудеться 1 березня 2013 року у театрі імені Марії Заньковецької, напередодні всеукраїнського конкурсу «Благодійна Україна».

«Нагородження відбудеться у театрі ім.М.Заньковецької 1 березня, на 2 тижні раніше, ніж всеукраїнський конкурс. Щоб переможці мали можливість поїхати до Києва. Це свого роду заохочення для львівських переможців», – розповів Андрій Породко, голова оргкомітету конкурсу «Благодійна Україна».  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *