ОСТАННІ НОВИНИ

Транспортну розв’язку на Городоцькій-Шевченка робитимуть наступного року

|

Будівництво транспортної розв’язки на вул. Городоцька – Шевченка буде проводитись уже наступного року. Як зазначив сьогодні міський голова Львова Андрій Садовий, місто планує викупити будинок на вул. Городоцькій,36 для суспільних потреб. Про це інформує прес-служба Львівської міськради.

«Є чітка оцінка вартості цього будинку. Після рішення Львівської міської ради робляться наступні кроки. Плануємо, що до кінця року ми здійснимо усі процедури, заплатимо власнику кошти за цей будинок, бо ми його викуповуємо для суспільних потреб. Цей будинок буде розібрано і на його місці буде прокладена колія, що ми будемо, безперечно, робити вже наступного року», – зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Як зазначили в юридичному управлінні Львівської міської ради, вартість будинку відповідно до експертної оцінки – 1 млн 680 тис грн.

«Суд призначив експертизу вартості за нашим клопотанням. Відтак, Інститут судових експертиз оцінив вартість у 1 млн 680 тис грн. Саме ж судове слухання перенесено на 27 вересня», – додала Гелена Пайонкевич.

За словами начальника юридичного управління ЛМР Гелени Пайонкевич, оскільки підприємець відмовився продати ділянку чи взяти взамін іншу, то міська рада звернулась до суду з вимогою примусового відчуження майна для суспільних потреб.

Нагадаємо, у зв’язку з реконструкцією вулиці Городоцької було вирішено влаштувати нову транспорту розв’язку в районі перетину вулиць Городоцька – Шевченка, яка полегшить транспортне навантаження на ці вулиці.

Довідка

Під час сесійного засідання 1 березня 2012 року було прийнято ухвалу  про «Про викуп у ТзОВ «Бескид» для суспільних потреб об’єкта нерухомого майна – цегляної будівлі, загальною площею 268,8 кв.м на вул. Городоцькій, 36».

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *