ОСТАННІ НОВИНИ

На львівський КВН ЛОДА виділила 43 тис. гривень

|

В неділю у Львові пройдуть одразу дві гри КВН за участю команд з усієї України. Про це інформує прес-служба Львівської обласної державної адміністрації. 

Зокрема, у кінопалаці імені Олександра Довженка (проспект Червоної Калини, 81) пройде перша півфінальна гра Галицької ліги КВН, де за участь у фіналі боротимуться команди “Аварія” (Рівне), “Перша сільська збірна” (Львівська область), “Кабмін” (Тернопіль), “Такі Прості” (Львів), а також збірна Національного університету “Острозька академія” (Острог).
А в Палаці учнівської молоді (площа Петрушевича, 2) відбудеться чвертьфінальна гра Ліги КВН “Європа”,у якій змагатимуться команди “Тяп Ляп” (Ужгород), “R2D2”  (Харків), “Коліжанки” (Львів), “Пе-пе” (м. Гомель, Республіка Білорусь), “Викид ендорфіну” (Одеса), “Проспект науки” (Київ) та збірна Запорізької області.
Нагадаємо, ігри Галицької ліги КВН, а також Ліги КВН “Європа” відбуваються за фінансової підтримки управління з питань сім’ї та молоді Львівської облдержадміністрації. На підтримку єдиної в Україні україномовної ліги КВН – Галицької ліги КВН планом заходів управління з питань сім’ї та молоді Львівської облдержадміністрації передбачено 23 тис. гривень, телевізійної Ліги КВН “Європа” – 20 тис. гривень.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *