ОСТАННІ НОВИНИ

Представники культурних сфер Львова та Варшави проведуть зустріч

|

У рамках співпраці у створенні Стратегії розвитку культури Львова до 2025 р. відбудуться зустрічі представників культурної сфери Львова із делегацією з Варшави. Про це інформує прес-служба Львівської міської ради.

Зокрема, серед польської делегації будуть присутні управлінці, представники громадських організацій та особи, які безпосередньо були задіяні до розробки Програми розвитку культури Варшави.

Так, 21 вересня о 11.00 год у Центрі міської історії Центрально-Східної Європи відбудеться обговорення роботи Львова у розробці стратегії за час з жовтня 2011 до вересня 2012 року. Польські колеги поділяться своїм досвідом роботи над Програмою розвитку культури Варшави, зокрема будуть розглянуті такі питання, як напрацювання в сфері розвитку культури Польщі, виклики, досягнення і подальші кроки та загалом баченням місця культури в житті і розвитку міста.

Метою заходу є обмін досвідом у роботі над Стратегією розвитку культури Львова та планування подальших спільних дій.

22 вересня польські колеги візьмуть участь у програмі у рамках проекту Східного партнерства «Культурна дипломатія – навчальні візити менеджерів культури з країн Східного партнерства», що буде у Львівському палаці мистецтв. В межах програми учасники зможуть проаналізувати загальноєвропейську та польську системи менеджменту культури, фандрайзинг та лобіювання, міжнародну співпрацю та партнерські відносини, зв’язки між культурою та комерцією (креативні індустрії). Окрім цього цей проект стане платформою для зустрічей та подальшої співпраці між менеджерами культури з Польщі та країн Східного Партнерства.

Нагадаємо, мета Стратегії розвитку культури до 2025 року полягає у визначенні стратегічних цілей, пріоритетів та напрямів культурного розвитку Львова.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *