ОСТАННІ НОВИНИ

Більше шансів змінити своє місто на краще - конкурс продовжено

|

Компанія ДТЕК і «Коментарі» надають більше можливостей тим, хто готовий брати активну участь в перетворенні своїх міст  

  Ми віримо, що для справжніх новаторів не існує технічних перепон для втілення власних творчих ідей. Хіба що трохи не вистачає часу для реалізації задуму. Підтвердження цьому – прохання, що надійшли до нас, дати більше часу і продовжити конкурс. Тому  ми продовжуємо терміни прийому відеороликів на конкурс «Зміни своє місто на краще!» до 1 жовтня, адже у повній мірі розуміємо складність завдання.

Ми вдячні всім, хто розмістив свої відеороботи в зазначені нами терміни – до 20 вересня 2012 року. Наголошуємо, що всі роботи будуть розглядатися разом і на рівних умовах.

Результати конкурсу будуть оголошені 5 жовтня 2012 року.

За перші 4 тижні проведення конкурсу 13 учасників вже представили свої ідеї. Дивись, обговорюй, голосуй за тих, чиї пропозиції тебе надихають!

Як стати учасником конкурсу?

Створити відеоролик тривалістю не більш ніж 10 хвилин. Допускається художнє, документальне, анімаційне або таке, що суміщає всі перераховані формати,  відео з аудіосупровідом. Нагадуємо, що необхідно не тільки розповісти про нагальну проблему і запропонувати шляхи її вирішення, але й визначити результат, якого ти хочеш досягти.

Розмістити свій відеоролик на Youtube, а потім – у спеціальному додатку Facebook. Детальніше з умовами ти можеш ознайомитися на офіційній сторінці конкурсу в соціальній мережі (https://www.facebook.com/comments.ua) або на сторінці додатка ДТЕК і Comments.UA «Зміни своє місто на краще!».

Що очікує на переможця?

За підсумками конкурсу ти можеш отримати сертифікат на придбання електроніки на три, п´ять або десять тисяч гривень. Визначати призерів буде компетентне журі. Якщо твоя робота набере найбільшу кількість голосів – «лайків» користувачів – ти отримаєш приз глядацьких симпатій – вікенд на двох, під час якого тебе чекає унікальна екскурсія на одну з шахт ДТЕК, можливість покататися на електромобілі та відсвяткувати свою перемогу в одному з найкращих ресторанів міста.

І найважливіше – кращі роботи будуть передані до компетентних експертів і муніципальної  влади для подальшої реалізації. Крім того, автори кращих робіт можуть бути розглянуті  як кандидати для роботи в підрозділі з питань сталого розвитку ДТЕК.

ДТЕК – великий відповідальний бізнес. Ми в ДТЕК розуміємо, що позитивний ефект від реалізації соціальних програм буде тільки тоді, коли вони будуть спрямовані на дійсно актуальні для суспільства питання. Ми хочемо чути і глибше розуміти людей, для яких працюємо, тримати у своєму фокусі найгостріші соціальні теми.

Більше п´яти років ми керуємося ідеями корпоративної соціальної відповідальності, будуючи основну діяльність нашої Компанії. Будучи учасником Глобального договору ООН і керуючись у своїй роботі принципами дотримання прав людини і трудового законодавства, охорони навколишнього середовища та боротьби з корупцією, ми орієнтовані на системне соціальне партнерство, яке сприяє стійкому соціально-економічному розвитку суспільства. Підприємства ДТЕК традиційно підтримують соціальну інфраструктуру, важливу для жителів регіонів присутності нашого бізнесу. Наразі сумарний обсяг інвестицій у рамках Корпоративної соціальної відповідальності становить більш ніж 120 млн грн.

До теперішнього часу Компанія вже реалізувала чимало проектів з розвитку інфраструктури міст і готова рухатися в цьому напрямі й надалі.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *