ОСТАННІ НОВИНИ

Президент просить розібратися з ситуацією навколо ТВі

|

Президент України Віктор Янукович звернувся до членів Нацради з питань телебачення і радіомовлення з проханням терміново розібратися з ситуацією навколо телеканалу ТВі

Як повідомили у прес-службі глави держави, Президент висловив свою стурбованість у зв´язку з інформацією про перешкоджання виходу в ефір і комерційній діяльності телеканалу.

Янукович закликав Нацраду уважно розглянути всі заяви керівництва і співробітників ТВі про конфлікти з державними органами та комерційними структурами.

Як повідомляли «Коментарі», 3 липня податкова міліція Солом´янського району Києва порушила кримінальну справу проти гендиректора «ТВі» Миколи Княжицького за підозрою в ухилянні від сплати податків на суму 3 млн 25 тис. гривень. На телеканалі «ТВі» були вилучені документи, що стосуються фінансово-господарської діяльності підприємства.

Наприкінці липня телеканал «ТВі» був відключений кабельною мережею «Тріолан»

У свою чергу оператор кабельного телебачення «Воля-кабель» повідомив, що з 1 вересня виключить телеканал «ТВі» з базового пакету і перенесе його в «розширений», що доступний набагато меншому числу глядачів. 

12 вересня Київський апеляційний адмінсуд прийняв рішення про стягнення з телеканалу 9 млн грн  на користь Податкової служби і закриття рахунків ТВі. В свою чергу гендиректор ТВі Микола Княжицький заявив, що телеканал подаватиме касацію на це рішення суду

На телеканалі пов´язують те, що відбувається, з незалежною позицією журналістів ТВі і звернулися до громадян, політичних сил  і громадських організацій з проханням допомогти зібрати кошти для Податкової. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *