ОСТАННІ НОВИНИ

Школярів Львівщини обіцяють забезпечити гарячим харчуванням

|

Голова Львівської обласної державної адміністрації Михайло Костюк доручив до кінця серпня організувати гаряче харчування в усіх школах Львівської області. Цю інформацію передає прес-служба Львівської обласної державної адміністрації.

За словами начальника головного управління освіти і науки Львівської ОДА Михайла Брегіна, загалом у 2012-2013 навчальному році на Львівщині діятиме 1 433 школи, у яких навчатиметься 257 424 учні (на 1079 школярів більше, ніж торік). До перших класів цьогоріч буде зараховано 25 644 дітей шестирічного віку (це на 846 більше, ніж торік).

Також, як зазначив Брегін,  учні перших класів Львівщини вже повністю забезпечені навчальними підручниками.
Крім цього, на Львівщині уже провели ремонт у 296 школах (в 215 з них – відбувся капітальний ремонт), у 17 школах відремонтовано дахи і ще у 65 – замінено вікна.
Однак, поки є проблема щодо забезпечення гарячим харчуванням школярів з окремих населенних пунктів Львівщини – наразі можливість отримувати гаряче харчування мають лише 86% учнів шкіл області.

Відтак, Михайло Костюк доручив профільним управлінням та відповідним структурам облдержадміністрації організувати гаряче харчування в усіх школах Львівщини.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *