ОСТАННІ НОВИНИ

200 тис грн. зібрали волонтери Львівщини для лікування дітей, хворих на цукровий діабет

|

На Львівщині підбито підсумки VII Всеукраїнської благодійної акції “Серце до Серця” для допомоги дітям, хворим на цукровий діабет, в межах якої було зібрано 215 тис 439 гривень. Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної держадміністрації, посилаючись на начальника управління з питань сім’ї та молоді Анатолія Ігнатовича.

А. Ігнатович зазначив, що серед міст найбільше коштів було зібрано волонтерами міста Львова – 96 тис 970 грн., а пальму першості по збору коштів серед районів посіли волонтери Золочівщини, які зібрали 18 тис 751 гривень.

За його словами, зазначена сума зібраних коштів буде спрямована на закупівлю інсулінових помп – пристроїв для введення інсуліну при лікуванні цукрового діабету. Ці помпи є альтернативою багаторазовим щоденним ін’єкціям інсуліну інсуліновим шприцом та дозволяють хворим на цукровий діабет забути про свою хворобу.

Нагадаємо, організаторами акції «Серце до Серця» у 2012 році виступили Всеукраїнський благодійний фонд “Серце до Серця”, управління з питань сім`ї та молоді Львівської обласної державної адміністрації, головне управління охорони здоров`я Львівської обласної державної адміністрації, головне управління освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації.

Довідка

Всеукраїнська благодійна акція “Серце до Серця” тривала з 16 квітня. Протягом цього періоду понад 1000 скриньок для благодійної допомоги були розташовані у школах, вищих навчальних закладах та приватних підприємствах Львівщини.

Під час фінального етапу акції 200 волонтерів ходили центральними вулицями та парками міста Львова, збираючи кошти у спеціально виготовлені й пронумеровані скриньки. Усім благодійникам волонтери приклеювали символічне червоне сердечко наклейку з тієї сторони, де у людей серце, таким чином показуючи, що ми від серця до серця передаємо повагу до дітей, котрі хворіють на цукровий діабет.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *