ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові обговорили можливість будівництва нового дозвільного центру

|

Сьогодні, 4 липня, перший заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Богдан Матолич та перший заступник Львівського міського голови Олег Синютка провели спільну нараду з питань удосконалення роботи Регіонального дозвільного центру на базі управління «Дозвільний офіс» Львова. Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

Під час наради, зокрема, розглянуто питання щодо можливості будівництва нового приміщення Регіонального дозвільного центру з метою підвищення доступності та зручності отримання відповідних послуг, а також об’єднання дозвільного центру під одним дахом з майбутнім центром надання адміністративних послуг для мешканців міста та області.

Довідка:

Відповідно до Закону України від 07.04.2011 №3204-VI «Про внесення змін до Закону України «Про дозвільну систему у сфері господарської діяльності», який набрав чинності з 01.01.2012, в області забезпечено перехід від принципу «єдиного офісу» – до «єдиного вікна».

За перше півріччя 2012 року кількість звернень збільшилась на 37% у порівнянні з аналогічним періодом минулого року і становить 7628 документів дозвільного характеру, що свідчить про повне виконання вищезазначеного закону.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *