ОСТАННІ НОВИНИ

Внутрішні війська Західного територіального командування до Євро-2012 готові

|

Підрозділи Західного територіального командування внутрішніх військ готові забезпечити безпеку львів’ян та гостей міста під час проведення євро чемпіонату, повідомляє начальник групи зв’язків з громадськістю та ЗМІ управління Західного територіального командування внутрішніх військ МВС України підполковник Вадим Голуб.

Внутрішні війська у західному регіоні України розпочали підготовку до єврочемпіонату ще з січня 2008 року. За програмою підготовки військова частина 4114 (м. Львів) закупила 6 автобусів, 5 автомобілів, засоби зв’язку та відеонагляду. Реалізація цієї програми дозволила суттєво покращити технічне оснащення Львівського полку внутрішніх військ та замінити техніку, яка залишилась у спадок від радянських часів на сучасну.

В рамках підготовки до Євро-2012 фахівці управління у 2011 році створили мобільний командний центр, що дозволяє здійснювати належне керівництво підрозділами в різних умовах та ситуаціях та проводити документування протиправних дій одночасно із п’яти різних точок. 

Під час більш як 40 командно-штабних, тактико спеціальних навчань та тренувань спільно з МВС, МНС, СБУ, ДПСУ, відпрацьовувались питання організації служби з охорони громадського порядку та безпеки громадян, протидії тероризму. 

Станом на сьогодні до несення служби з ОГП у Львові залучається близько 700 військовослужбовців. Особлива увага приділяється забезпеченню безпеки центральної частини міста. На маршрутах патрулювання Галицького району та поблизу фан-зони цілодобово нестимуть службу військові правоохоронці спецпідрозділу внутрішніх військ «Ягуар». Військовослужбовці Львівського полку забезпечуватимуть правопорядок і у інших районах міста. Спільно з міліціонерами нестимуть службу на станції Львів та прилеглих до вокзалу маршрутах. 

А під час проведення у Львові футбольних матчів близько 200 військовослужбовців внутрішніх військ знаходитимуться у якості резерву на прилеглій до стадіону «Арена Львів» території.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *