ОСТАННІ НОВИНИ

Щасливця, який виграв у Львові квитки на фінал Євро-2012, просять зголоситись

|

У Львові щасливець виграв два квитки на фінал Євро-2012. Квитки у місто передав віце-прем’єр-міністр Борис Колесніков. Відтак, щаслився просять зголоситись та забрати квитки. Нагадаємо, переможцем є власник десятитисячного квитка на швидкісний потяг «Hyundai» на 8 червня.

«Мені передали 2 квитки на фінал Євро-2012. Квитки передав віце-прем’єр-міністр. Я би мав їх вручити особі, яка купила квиток на швидкісний поїзд «Львів-Київ», який має відправлятись 8 червня зі Львова о 07.00 год ранку, 4 вагон, місце №3. Думаю, що переможця знайдемо і він їх отримає. Ця людина купила десятитисячний квиток. В рамках промоції Укрзалізниця проводить таку акцію. Прошу переможця зголошуватись, зокрема, з 1 червня і на телефон 297-55-55. В іншому випадку прийдемо 8 червня о 7-й ранку і вручимо. Інших варіантів немає», – зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, 26 травня о 18.32 год в міській залізничній касі міста Львова (у віконці №6) продали 10000 квиток на швидкісний потяг «Hyundai». Власник квитка отримає два квитки на фінал Євро-2012, який відбудеться у Києві.

 Фото: Інформаційний центр “Україна-2012”

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *