ОСТАННІ НОВИНИ

Чиновник хотів привласнити півмільйона з ремонту дороги

|

Прокуратура Львівської області скерувала до суду кримінальну справу стосовно директора підприємства, який незаконно збагатився на півмільйона гривень бюджетних коштів на ремонті дороги. Про це повідомили у прес-службі прокуратури Львівщини.

Встановлено, що вказаний службовець, підприємство якого виконувало роботи по капітальному ремонту доріг на території Тщенецької сільської ради Мостиського району, вносив недостовірні відомості в акти про виконання робіт, які фактично не були виконані. На підставі цих документів на рахунки його підприємства безпідставно перераховано бюджетні коштів у сумі понад 500 тис. грн. У подальшому щоб їх легалізувати, ці кошти були перераховані на рахунки інших підприємств.

На даний час, прокуратурою Львівської області у кримінальній справі, порушеній за ч.5 ст.191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем), ч.1 ст.209 (легалізація (відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом) та ч.2 ст.366 (службове підроблення) КК України затверджено обвинувальний висновок та скеровано її до суду для розгляду.

Крім того, з метою відшкодування збитків, заподіяних територіальній громаді, прокуратурою Львівської області пред`явлено в суд позов про стягнення вказаних коштів.

Фото: Львівський портал    

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *