ОСТАННІ НОВИНИ

1370 туристів звернулися в Туристичний центр на Львівському вокзалі

|

У Львові вже місяць, з 27 квітня, працює другий у Львові Туристично-інформаційний центр. Його відкрили в центральній касовій залі вокзалу. Протягом місяця в ТІЦ звернулося 1370 туристів, в основному – з України (562 туристи) та Польщі (400 туристів), трохи менше туристів – з Росії, США, Німеччини. Про це повідомили у Медіа-центрі «Львів 2012».

Найбільше звернень – щодо карти міста (422), 286 – щодо транспортного сполучення, 248 – туристів цікавила інформація про місто, екскурсії.

Були також звернення в Туристично-інформаційний центр і від туристів з Білорусі, Китаю, Канади, Франції, Великобританії, Іспанії, Словаччини, Австрії, Японії, Туреччини, Фінляндії, Румунії.

Гості міста цікавляться друкованою продукцією, подіями в місті, екскурсіями.

Нагадаємо, у Туристично-інформаційному центрі на залізничному вокзалі можна отримати карти міста, перелік подій чотирма мовами (українська, російська, англійська, німецька), тексти самостійних екскурсій, буклети «In your pocket» (інформація англійською про місто загалом, а також про заклади харчування та розваги), інформацію щодо руху громадського транспорту та інше.

Спеціально до ЄВРО 2012 незабаром в ТІЦах з’являться карти з об`єктами ЄВРО, Fan guides – інформація для фанів про місто та чемпіонат (англійською, німецькою, португальською). Також в центрі можна буде отримати QR-коди для скачування безкоштовних мобільних аплікацій для смартфонів.

У ТІЦі працює одночасно двоє працівників, які володіють іноземними мовами, аби максимально швидко та якісно обслуговувати туристів.

До слова, на початку червня запрацює також туристично-інформаційний центр і на території аеропорту «Львів» імені Данила Галицького.

Довідка

Туристично-інформаційний центр у Львові працює з вересня 2009 року та входить у склад Львівського комунального некомерційного підприємства «Центр розвитку туризму м. Львова». ТІЦ обслуговує в першу чергу індивідуальних (а не групових) туристів, що подорожують самостійно. Робочими мовами ТІЦу є англійська, російська, польська, німецька. У ТІЦі також є працівники, що володіють німецькою, португальською та італійською.

В пікові дні кількість відвідувачів ТІЦ у центрі  – до 120 людей. Протягом трьох років роботи до Центру звернулося близько 30 тисяч туристів.

Сайт туристично-інформаційного центру: touristinfo.lviv.ua.

Фото: Львівський портал  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *