ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра пройде інтелект-матч «Футболіссімо!»

|

Завтра вперше у Львові буде проведено Євро-інтелект-матч «Футболіссімо!». Тут дорослі та маленькі львів’яни зможуть дізнатись багато нового про рекорди футболу, спортивну моду, стати вболівальниками, учасниками майстер-класу та насолоджуватись сучасними танцями. О 11.00 год у Стрийському парку біля пам’ятного знаку «Львів – батьківщина українського футболу» чекають усіх охочих. Про це повідомили у Медіа-центрі «Львів 2012».

На відміну від футбольного матчу, інтелект-матч буде складатись з трьох таймів. Перший тайм – «Пізнавальний хет-трик» – почнеться з експрес-вікторини «Лише про футбол», що буде своєрідною інтелектуальною розминкою, також буде інформ-дайджест «Футбол б’є рекорди», під час якого відбудеться презентація читацької «Книги рекордів футболу». Закінчиться тайм проведенням ерудит-пенальті «Питання – відповідь – гол!»

«Євро – 2012: ми готові!» – в цьому зможуть пересвідчитись усі  під час другого тайму, переглянувши промо відео-ролик дитячої студії «Кіноторба». Справжній різнобарвний спорт-атракціон  – найоригінальніші м’ячі, дефіле «Креативний м’яч», спортивна мода – фешн-конкурс «Євро-стиль –  2012», запальні сучасні танці –  «Танцюй з нами! Танцюй, як ми!» від творчого колективу будинку дитячої та юнацької творчості Франківського району, майстер-клас «Фінти від асів» –  студентів Львівського інституту фізичної культури. А на завершення тайму – спорт-овація «Браво!»

Показати себе вболівальником найпопулярнішої гри зможе кожен учасник свята у третьому таймі, де футбольні команди СЗШ №43 та №91 проведуть показову гру. Свято закінчиться флеш-мобом «Живий м’яч».

Організатор матчу – Централізована бібліотечна система для дітей м. Львова, партнерами акції є Львівське обласне управління з фізичного виховання та спорту, Львівське відділення національного олімпійського комітету України, Львівський університет фізичної культури, будинок дитячої та юнацької творчості Франківського району та футбольні команди СЗШ №43 та №91.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *