ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові розпочали монтувати фан-зону

|

Сьогодні, 28 травня, у Львові на пр. Свободи розпочали монтувати офіційну фан-зону.  У зв’язку з цим пр.Свободи частково закрили для руху транспорту. Про це інформує Медіа-центр «Львів 2012».

«Сьогодні закрили парну сторону пр.Свободи, на рух громадського транспорту це не вплинуло. Вже завтра пр..Свободи буде закритий для руху транспорту. Громадський транспорт курсуватиме по вул.Підвальній», – зазначили у департаменті «ЄВРО-2012» ЛМР.

«На час закриття пр..Свободи маршрутні автобуси №№1а-6а, №47а, №54 курсуватимуть по вул.Підвальній в обидві сторони. По пр.Свободи з Галицького Перехрестя до ринку «Південний» курсує маршрут №114. Цей маршрут у обласному підпорядкуванні. Очевидно, що він курсуватиме по вул.Городоцькій-Лепкого-Листопадового Чину», – зазначили в управлінні транспорту ЛМР. Рух електротранспорту залишається без змін.

Нагадаємо, пр. Свободи буде перекрито до 5 липня 2012 року.

Під час чемпіонату Європи з футболу 2012 в центральній частині Львова буде створена пішохідна зона та, відповідно, обмежений рух транспорту. Пішохідна зона діятиме з 28 травня до 5 липня. Окрім того, у дні матчів УЄФА ЄВРО 2012 – 9, 13 та 17 червня – рух транспорту буде обмежений також в межах, так званого, малого автотранспортного кільця  – з 00:00 год. 9, 13 та 17 червня до 12:00 год. у дні після матчів – 10, 14 та 18 червня.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *