ОСТАННІ НОВИНИ

Невідомі знову знесли шлагбаум у парку «Знесіння»

|

Як повідомили в адміністрації парку «Знесіння», цими вихідними на вул. Чернеча гора невідомі особи вдруге демонтували шлагбаум, що був тут попередньо встановлений на численні прохання відвідувачів. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради

«Після того, як шлагбаум вперше було демонтовано, у травні ми встановили новий. Учора охорона парку виявила, що невідомими особами було знищено частину нового шлагбауму. Про це було повідомлено Личаківський райвідділ міліції, яка оперативно виїхала на місце події. Зараз ведеться слідство», – розповів інспектор з охорони навколишнього середовища регіонального ландшафтного парку «Знесіння» Тарас Галич.

За його словами, шлагбаум буде знову відновлений. Також заплановано ряд заходів, де буде задіяна громадська рада при парку «Знесіння».  

Нагадаємо, 16 березня на вул. Чернеча гора у парку «Знесіння», на чисельні прохання відвідувачів парку, спільно з ФСК «Динамо» був встановлений шлагбаум для локалізації заїздів автотранспорту, адже парк є об’єктом природно-заповідного фонду. 17 березня на вул. Чернеча гора невідомими особами шлагбаум було повністю демонтовано, після чого встановили новий.

«Дискусії щодо встановлення шлагбауму були досить тривалими. Проходили відповідні зустрічі між відвідувачами парку, ФСК «Динамо», депутатами ЛМР та дирекцією парку «Знесіння». До вирішення цього питання також долучились і ряд громадських організацій міста Львова. Завдяки спільним зусиллям шлагбаум було встановлено», – зазначив Тарас Галич.

Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *