ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відбудеться безкоштовна лекція про подолання депресії

|

Для усіх охочих 19 травня о 13.00 год у приміщенні НМЦ Святої Параскеви (вул. Заводська, 7) відбудеться безкоштовна лекція на тему: «Депресія – хвороба всього організму». Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

«Депресія – складне захворювання, яке різко знижує працездатність і приносить страждання як самому хворому, так і його близьким. На жаль, люди майже не володіють інформацією про типові прояви та наслідки депресії, тому багато хворих звертаються за допомогою, коли депресія стає затяжною та важкою. Депресію потрібно лікувати!

Дуже часто і сам хворий, і його оточення сприймають депресію, як вияв поганого характеру, ліні, егоїзму чи песимізму. Слід пам’ятати, що депресія – не просто поганий настрій, а захворювання, яке потребує втручання фахівців і достатньо добре піддається лікуванню. Чим раніше діагностовано депресію і розпочато адекватне лікування, тим більше шансів на швидке одужання, та на те, що депресія не повториться знову і не набуде важкої форми», – наголошують фахівці Медичного центру Св. Параскеви.

Основні питання, які обговорять на лекції:

– сучасні уявлення про причини депресій;

– сучасні підходи до лікування депресій;

– особливості перебігу депресивних розладів у жінок;

– підтримка хворого навіть тоді, коли він не показує зацікавлення в допомозі.

Попередній запис за телефонами: (032)295-4-000, (067)295-4-000 з 7.00 до 21.00 год понеділок-п’ятниця, 8-18 субота, 9-18 неділя.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *