ОСТАННІ НОВИНИ

На Пагорб Слави пускають лише «регіоналів» та людей з георгіївськими стрічками – Шеремета

|

На Пагорб Слави правоохоронці пропускають лише представників Партії регіонів, людей з георгіївськими стрічками та російськомовних. Водночас представників опозиційних політичних партій туди не пропускають. Про це у коментарі «Львівському порталу» розповів депутат Львівської обласної ради від НРУ, директор КП Львівської обласної ради з пошуку поховань учасників національної визвольної боротьби, жертв воєн, депортацій та політичних репресій «Доля» Святослав Шеремета.

За його словами, працівники міліції не пустили його, інших депутатів, зокрема, Андрія Корната та ряд представників опозиційних політичних партій до Пагорбу Слави, аргументуючи тим, що мають наказ нікого не пускати. Водночас правоохоронці без проблем пропустили голову фракції Партії регіонів у Львівській обласній раді Ігоря Грещука. Окрім «регіоналів», вони пропускають людей з георгіївськими стрічками та російськомовних.

«Сьогодні я прийшов до Пагорбу Слави, щоб подивитися як покладаються квіти до військових могил та як виконується постанова суду щодо заборони проведення масових заходів у місті цього дня. Правоохоронці мене не пропустили. У мене виникає питання, це що дискримінація? Дискримінація за мовною, партійною та національною ознакою? Чому представників Партії регіонів, російськомовних та з георгіївськими стрічками пускають, а інших ні?», – зазначив С.Шеремета.

Відтак, рухівець зателефонував до приймальні ГУ МВС України і з усним запитом звернувся до начальника міліції Львівщини О.Рудяка, щоб він пояснив, на яких підставах його не пропускають на Пагорб Слави. У приймальні пообіцяли, що за 20 хв. йому передзвонять і пояснять причини. «20 хвилин давно уже пройшли, а мені досі ніхто не передзвонив. Наша влада працюю не для людей, а працює проти людей. І наша міліція працює, порушуючи чинне законодавство», – додав він.

Фото – Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *