ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові працює робоча група з питань підготовки до Зимових Олімпійських Ігор 2022

|

Як повідомив сьогодні міський голова Львова Андрій Садовий, у Львові працює робоча група з питань підготовки до Олімпійських Ігор 2022 року. В рамках візиту передбачено огляд об’єктів у Львові, зустрічі з керівниками департаментів міста та області, огляд об’єктів гірського кластеру. Про це інформує прес-служба Львівської міськради.

«У Львові працює велика група експертів – і представники Олімпійського комітету, і представники Національного агентства зі залучення інвестицій, відома канадська компанія «ProProjekt», її німецький філіал, які зараз готують ТЕО по підготовці Львова, як міста, яке має подавати заявку на Олімпійські ігри. Наступний крок – Постанова Кабінету міністрів. Це великі перспективи для розвитку міста і Львівської області», – зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, Указом Президента України від 08.09.2010р. №895 визначено пріоритетні напрямки соціально-економічного розвитку України. В рамках одного з напрямків соціально-економічного розвитку реалізується Національний проект «Олімпійська надія – 2022», який спрямований на підтримку олімпійського руху в Україні, розвитку спорту вищих досягнень та проведення зимових Олімпійських ігор 2022 року в Карпатах.

В період з 2 до 6 квітня 2012 року планується поїздка Робочої групи з підготовки до Зимових Олімпійських Ігор в 2022 році в регіони Західної України. Метою поїздки є огляд об’єктів у м. Львові та об’єктів гірського кластеру, зустрічі із експертами містобудування, транспорту, туризму та спорту міста й області.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *