ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині стипендії студентам виплачують вчасно, попри фінансові проблеми

|

 Сьогодні, 2 березня 2012 року, за участі заступника голови Львівської облдержадміністрації Михайла Янковського та заступника голови – керівника апарату Львівської ОДА Івана Груника відбулася нарада з керівниками вищих навчальних закладів ІІІ-IV рівня акредитації області. Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

На нараді розглядалися питання оплати комунальних послуг вищими навчальними закладами області, зокрема оплати за спожитий природний газ. Також розглядалося питання про своєчасність та у повному обсязі виплати стипендій студентам вищих навчальних закладів області.

У своїх доповідях керівники вузів області повідомили, що заборгованості щодо виплати стипендій студентам немає, але у той же час проблемним залишається період березень-квітень 2012 року. У разі не надходження коштів із Державного бюджету питання оплати стипендій студентам області буде вирішуватися шляхом залучення фонду спецкоштів.

Одним із питань наради було необхідність проведення у вишах області співбесід зі студентами щодо недопущення проявів расизму у молодіжному середовищі.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *