ОСТАННІ НОВИНИ

На “Південному” стартувала виставка весільних букетів

|

Перша у Львові виставка весільних букетів стартувала у торговому центрі «Весільний дім «Львів» на території Торгово-виробничого комплексу «Південний» (вул. Щирецька, 36). Про це повідомляє прес-служба “Південного”.

На виставці, зокрема, львівські флористи та дизайнери представили класичні весільні букети, а також демонструють останні модні тенденції весільної флористики. Окрім традиційних букетів з живих квітів, у «Весільному домі» на «Південному» також можна побачити унікальні букети з повітряних кульок, аналогів яким у Львові немає.

Як розповідає організатор виставки Лідія Томська, ідея проведення «квітучої» виставки виникла для того, щоб наречені змогли краще зорієнтуватися у сучасних весільних тенденціях і зробили своє свято унікальним та незабутнім.

У планах «Весільного дому» періодичне проведення подібних виставок, зокрема, попереду заплановано провести виставки весільних запрошень та листівок ручної роботи, весільного посуду, весільних атрибутів тощо.

Унікальні весільні букети можна буде побачити, а при бажанні замовити чи придбати на «Південному» ще упродовж трьох днів – 17, 18 та 19 лютого.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *