ОСТАННІ НОВИНИ

Французи хочуть співпрацювати з Львівщиною

|

16 лютого у Львівській обласній раді відбулась зустріч в. о. голови Львівської обласної ради Петра Колодія із Його Екселенцією Послом Франції в Україні Аленом Ремі та офіційною французькою делегацією. На зустрічі були присутні також голови постійних комісій обласної ради та представник Міністерства закордонних справ у Львівській області В`ячеслав Войнаровський. Про це повідомляє прес-служба ЛОР.

Однією із причин візиту до нашої області пана Посла є відкриття Почесного консульства Франції у Львові.

Як зазначив під час зустрічі Петро Колодій, відкриття Почесного консульства Франції у Львові є добрим знаком для налагодження тісніших зв`язків Франції зі Львовом та областю загалом. Це дасть можливість налагодити співпрацю як в культурно-гуманітарній, так і в економічній сферах.

“Ми хотіли б, щоб у сільське господарство області та в економіку більше вкладалося французьких інвестицій. У свою чергу Львівська обласна рада всіляко сприятиме роботі Консульства та готова до тісної співпраці”, – зазначив в.о. голови обласної ради.

Посол Франції в Україні Ален Ремі наголосив, що давно чекав на цю подію. “У Франції є бажання співпрацювати з Львівщиною. Цей регіон є інвестиційно-привабливим для нас. Ми також зацікавлені у розвитку освітньої галузі області та розширенні євроінтеграції”, – сказав  Посол.

Ален Ремі також зазначив, що призначення Дмитра Яреми Почесним Консулом Франції у Львові є не випадковим. Це рішення є добре обдуманим та виваженим. Адже Дмитро Ярема відомий не лише як хороший бізнесмен та економіст, а ще й як людина, яка ефективно працює і в галузі культури, що має вагоме значення.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *