ОСТАННІ НОВИНИ

Від суботи змінять 22 маршрути

|

Від суботи, 21 січня, 22 хордові маршрути курсуватимуть за зміненими маршрутами. Про це сьогодні на відкритому засіданні комісії з питань інженерного господарства, транспорту та зв`язку Львівської міськради.

“Зміни внесено в 22 хордові маршрути, радіальні залишаються без змін. І ці зміни будуть впроваджені в дію з суботи, 21 січня” – сказав він.

За словами М.Жука, за кошти перевізників  буде видруковано 200 тисяч примірників зміненої схеми, які за допомогою “Укрпошти” рознесуть до поштових скриньок жителів Львова, а крім того, ці зміни обіцяють розіслати до всіх ЗМІ Львова, які їх оприлюднять.

Водночас депутат міської ради Юрій Кужелюк  запропонував на кожній із наступних сесій розглядати питання про введення в дію нової транспортної мережі, щоби депутати знали, як львів`яни звикають до нового.

Натомість на запитання ще одного депутата Володимира Гірняка про те, що буде, коли львів`яни таки не звикнуть до нової схеми, начальник управління транспорту і зв`язку Микола Жук заявив, що вороття до старої схеми не буде, а нову схему вдосконалять.

Нагадаємо, з першого січня у Львові введено в дію нову схему автобусних пасажирських перевезень.  Наразі діють 53 маршрути, рух яких викликав чимале невдоволення жителів міста. Сьогодні з цього приводу відбулася акція протесту під міською радою.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *