ОСТАННІ НОВИНИ

На кордоні вилучили пакет з героїном

|

Прикордонники відділу «Шегині» Мостиського загону виявили та затримали героїн, повідомляє прес-служба Західного регіонального управління Державної прикордонної служби Україна.

Отримавши оперативну інформацію про можливе переміщення наркотичних засобів через державний кордон з Республіки Польща в Україну, прикордонники звернули увагу на мікроавтобус марки «Опель», який прибув на прикордонний контроль на в’їзд в Україну. Водієм даного транспортного засобу виявився громадянин України, якого підозрювали прикордонники у можливій причетності до переміщення наркотиків. Транспортний засіб було виведено із загального потоку та направлено під супроводом  на майданчик для поглибленого догляду. 

У взаємодії з працівниками УБОЗ ГУ МВСУ у Львівській області було організовано спільні заходи щодо перевірки та реалізації інформації про можливе переміщення наркотичної речовини. Прикордонниками подано заяву на проведення спільного поглибленого огляду транспортного засобу та порушене клопотання на проведення особистого огляду осіб, що перебували  в ньому. Як результат, під час проведення спільного огляду прикордонним нарядом із спеціальною собакою, яка і  дала спрацювання, на панель в районі магнітоли й було виявлено пакет із фольги в якому знаходився порошок бурого кольору (зі слів водія «героїн») близько 32 грамів.

 Після проведених спільних заходів громадянин України затриманий для проведення відповідних слідчих дій та експертизи виявленої речовини. В подальшому, за результатами експертизи НДКЦ, буде прийняте правове рішення, щодо порушення відносно громадянина України кримінальної справи за ознаками злочину передбаченого ст. 305 та ст. 307 ККУ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *