ОСТАННІ НОВИНИ

Затверджено зміни до порядку розміщення соціальної реклами

|

Сьогодні рішенням виконавчого комітету Львівської міської ради затверджено зміни до порядку підготовки і розміщення реклами соціальних програм. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
Відтепер для затвердження переліку соціальної реклами, що розміщуватиметься у наступному році, ініціатору необхідно подати опис програми до 18 жовтня поточного року. Для розміщення реклами у поточному періоді макет реклами та опис програми необхідно подати за 15 днів до початку експонування соціальної реклами або за 45 днів до проведення заходу, що анонсуватиметься рекламою. Крім того, у листі необхідно обґрунтувати корисність та доцільність здійснення реклами для міста.
Як повідомила завідувач сектору внутрішньої промоції відділу промоції міста управління інформаційної політики та зовнішніх відносин ЛМР Леся Гудима-Місеюк, метою прийняття рішення є вдосконалення порядку підготовки та розміщення реклами соціальних програм, оскільки за відсутності цих змін соціальна реклама часто подавалась із запізненням, що приводило до неефективного використання рекламних площин у місті.
Для погодження розміщення соціальної реклами лист з описом програми та макет соціальної реклами подається в управління інформаційної політики та зовнішніх відносин департаменту «Адміністрація міського голови».
Проект макета реклами надсилається електронною поштою на адресу [email protected].

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *