ОСТАННІ НОВИНИ

На економічному форумі ЛАЗ представив нові розробки

Львівський портал

|

Холдинг ЛАЗ – найбільший в Україні виробник автобусів та тролейбусів  впроваджує на вітчизняному ринку нові тенденції в машинобудуванні. Під час ХІ Міжнародного економічного форуму компанія презентувала нову продукцію, аналогів якій, наразі, в Україні немає. Про це інформує прес-служба підприємства.

Серед презентованої лінійки машин, учасники форуму могли ознайомитися вже з  відомими марками автобусів, які добре себе зарекомендували – це  НеоЛАЗ 5208,  СітіЛАЗ А183D1. Також, компанія представила продукцію нового покоління, що відповідає найвищим екологічним стандартам і дозволяє вдвічі зменшити витрати енергії та палива.

Зокрема, гості форуму ознайомилися із новим тролейбусом ЛАЗу, який виготовлений до Євро-2012 спеціально для міста Донецька. Тролейбус фіолетового кольору, обладнаний асинхронним двигуном та економить до 30% електричної енергії. Окрім цього, тролейбус здатен рухатися на автономному ходу, без  використання контактної мережі.

Ще одна новинка ЛАЗу – автобус «гармошка» червоного кольору. Він обладнаний німецькою комплектацією, найвідоміших європейських виробників, антивандальними та ергономічними кріслами, електричним пандусом для інвалідів. Також в автобусі встановлено двигун із найвищим екологічним стандартом ЕЕV.

Однак, родзинкою презентації став новий автобус ЛАЗу  А183 NG. Це газова машина з двигуном стандарту ЕЕV. Для заправки цього автобуса, використовується стиснений природний газ, що дозволяє вдвічі економити на літрі палива. Окрім того, дизельний двигун машини майже не здійснює шкідливих викидів у повітря, що вкрай важливо для міст із високою загазованістю.

За словами Президента холдингу ЛАЗ Ігоря Чуркіна, автобуси А183 NG уже знайшли зацікавлення у покупця. Зокрема, серед представників азіатських країн.

Нову продукцію холдингу ЛАЗу під час ХІ Міжнародного економічного форуму, також оцінили Віце-прем’єр-міністр України – Міністр соціальної політики Сергій Тігіпко та Голова ЛОДА Михайло Цимбалюк. Вони відзначили високу якість львівських машин та доступну ціну.

Окрім того, гостям форуму, було представлено спільний проект холдингу ЛАЗ та французької компанії Renault, з виготовлення машин швидкої допомоги, які будуть закуплені до Євро – 2012.

 

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *