ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати Львівщини висловили недовіру начальнику Львівдержрибохорони

Львівський портал

|

Львівська обласна рада оголосила недовіру начальнику Головного державного управління охорони, використання і відтворення водних живих ресурсів та регулювання рибальства у Львівській області Богдану Герману. За це проголосували 70 депутатів Львівської обласної ради.
На думку депутатів Львівдержрибоохорони, під керівництвом Богдана Германа, не сприяє запобіганню браконьєрству та не поповнює рибну популяцію. У більшості випадків суть інспекційної рибоохоронної роботи зводиться до фіксування дрібних порушень правил та термінів рибальства пересічними громадянами, тобто рибалками-любителями, а організовані злочинні браконьєрські угруповання уникають відповідальності.
Депутати обласної ради вважають, що такі порушення природоохоронного законодавства і систематичні зловживання посадових осіб Львівдержрибоохорони стали можливими через відсутність належного прокурорського нагляду зі сторони Львівської міжрайонної природоохоронної прокуратури.
Сам же начальник Головного державного управління охорони, використання і відтворення водних живих ресурсів та регулювання рибальства у Львівській області Богдан Герман не прийшов на засідання сесії обласної ради, на якому було заплановано його звіт про охорону та відтворення водних живих ресурсів і регулювання рибальства у Львівській області. Відповідно, депутати проголосували за те, щоб визнати його роботу незадовільною та висловити йому недовіру.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *