ОСТАННІ НОВИНИ

У центрі Львова затримали п`яного та “ширнутого” водіїв

Львівський портал

|

За вчорашній день у Львові інспектори ДАІ за порушення правил дорожнього руху зупинили автомобілі, якими керували водії у стані алкогольного та наркотичного сп’яніння. Про це повідомляє прес-служба управління ДАІ у Львівській області.

Інспектор ДПС ДАІ на перехресті проспекту Шевченка – вулиці Дудаєва за порушення правил дорожнього руху зупинив автомобіль «ВАЗ», яким керував 24-річний житель Львова. Хаотичний рух автомобіля вказував на те, що водій перебуває за кермом у стані алкогольного сп’яніння.

Під час перевірки документів від водія несло різким запахом алкоголю. Йому було запропоновано поїхати на експертизу для визначення стану сп’яніння. Натомість водій почав чинити опір працівникам міліції, шарпати їх за формений одяг, намагався втекти через вулицю Вороного, де його і затримали.  

Після цього інциденту водія таки було доставлено на медекспертизу, де було встановлено, що той перебував п’яним за кермом. На водія складено адміністративний протокол за ст. 130 КУпАП та доставлено у Галицький райвідділ Львова, а автомобіль доправлено на арештмайданчик.

Інший випадок стався у Львові на перехресті вулиць Коперника-Стефаника. Інспектори відділу ДАІ Львова за порушення правил дорожнього руху зупинили автомобіль «Тойота». Під час огляду автомобіля були виявлені технічні пошкодження передньої частини. Крім того, на вимогу пред’явити документи, 31-річний водій, житель Львова, тривалий час відмовлявся це робити. Під час спілкування з ним, інспектори ДАІ помітили, що водій перебуває під впливом невідомих речовин.

Далі водієві було запропоновано пройти медекспертизу, яка встановила, що цей чоловік перебував у стані наркотичного сп’яніння. На водія складено адміністративний протокол за ст.130 КУпАП.

При постановці автомобіля на арештмайданчик, водій почав висловлюватися непристойними словами, шарпав за формений одяг працівників міліції, погрожував їм звільненням з органів внутрішніх справ та намагався втекти. Але його таки було затримано та доставлено у райвідділ для з’ясування обставин. 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *