ОСТАННІ НОВИНИ

Відбудеться колегія головного управління містобудування Львівської ОДА

Львівський портал

|

У Будинку архітектора завтра відбудеться засідання колегії головного управління містобудування, архітектури та просторового розвитку Львівської ОДА. На колегії розглянуть питання «Про підсумки діяльності містобудівного комплексу області у 2008 році та організаційну роботу органів містобудування та архітектури Львівщини з впровадження нових законодавчих і нормативних актів по вихідних даних на проектування та експертизу містобудівної документації». Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

Під час Колегії заплановано розглянути просторове планування Львівщини та впровадження нових нормативних актів по вихідних даних на проектування об’єктів.

За підсумками цієї презентації та внесеними зауваженнями і пропозиціями учасники наради здійснять остаточне коригування Схеми планування для подальшого розгляду на сесії Львівської облради.

Участь у Колегії візьмуть заступник міністра Мінрегіонбуду України В. Негода, начальник управління планування забудови території Мінрегіонбуду України М. Сіленко, заступник голови Львівської ОДА С. Таратута, начальник головного управління містобудування, архітектури та просторового розвитку Львівської ОДА С. Лукашик, начальник управління архітектури і містобудування Львівської міськради, головний архітектор Львова Ю. Криворучко та інші.

 

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *