ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відбудеться форум «Святкуймо Воскресіння разом»

Львівський портал

|

 25 квітня в Музеї народної архітектури та побуту «Шевченківський гай» відбудеться дитячо-молодіжний форум «Святкуймо Воскресіння разом», повідомляє прес-служба ЛОДА. Організаторами цього заходу виступили Львівська облдержадміністрація, Молодіжна комісія Львівської архієпархії УГКЦ та Центр творчості дітей та юнацтва Галичини.

«Мета форуму є залучення дітей та молоді до святкування Великодня, а завдяки гаївкам та забавам – ознайомити їх із традиціями, – зауважив під час брифінгу начальник Служби у справах дітей ОДА Володимир Лис. В українського народу відзначення Великодня має давні традиції, які несуть в собі позитивне налаштування для всіх учасників святкування. Тому залучення до форуму дітей дасть змогу відчути їм себе членами однієї великої родини». Він також розповів, що вперше промоцією такого заходу займалися священики в парафіях Львівської архієпархії.

«Святкуймо Воскресіння разом» має об’єднати представників різних конфесій під одним Богом», – зазначив голова Молодіжної комісії Львівської архієпархії УГКЦ о. Тарас Милян. З його слів, Церква відзначила важливість співпраці з владними установами. Дитячо-молодіжний форум започатковує ряд заходів, що будуть проводитися спільно з облдержадміністрацією, серед яких Міжнародний день захисту дітей, архієпархіальна дитяча проща вулицями Львова, акції «Літо-2009» та «Веселі канікули».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *