ОСТАННІ НОВИНИ

Львівській молоді допоможуть розпочати перший бізнес

Львівський портал

|

Цієї п’ятниці відбудеться відкриття освітньої програми «Перший бізнес». Цим відкриттям ознаменується початок третього етапу освітньої програми, яка за неповний рік діяльності зарекомендувала себе як можливість вдосконалити знання у сфері ведення власного бізнесу, отримати натхнення, мужність та цілеспрямованість, які необхідні бізнесменам-початківцям, а також розширити коло корисних знайомств. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Освітня програма «Перший бізнес» створена для активних та ініціативних людей, що шукають шляхів піднесення рівня своєї економічної освіти, набуття навиків та умінь управляти бізнесом. Викладачами і тренерами «Першого бізнесу» є кращі економісти Львова, науковці, бізнес-тренери, бізнесмени.

Студенти програми прослухають ряд корисних та цікавих предметів, серед яких: реєстрація бізнесу (СПД ФО, ПП, ТзОВ та інші), оподаткування та основи бухгалтерського обліку, методи ефективного ведення бізнесу, залучення фінансових ресурсів малого підприємства, HR (підбір персоналу), основи маркетингу та техніки ефективного продажу, психологія у бізнес-середовищі (в тому числі, ведення переговорів), бізнес-планування, тайм-менеджмент, фінансова незалежність (керівництво власними фінансами).

Окрім навчальних курсів, учасники також матимуть можливість в невимушеній атмосфері поспілкуватися із успішними львівськими підприємцями, які за запрошенням організаторів завітають на програму.

В рамках «Першого бізнесу» діє Клуб бізнес-ігор, засідання якого відбувається кожної другої суботи місяця. За допомогою цього клубу, студенти та інші бажаючі гравці зможуть випробувати на рольових іграх ті знання та уміння, які вони здобули, навчаючись на освітній програмі.

Після закінчення програми учасники, які  успішно виконають ряд вимог, отримають можливість взяти участь у конкурсі на «Кращий бізнес-план програми». Переможці отримають призи від «Приватбанку», DVD з навчальними матеріалами і дипломи випускників.

Третій етап освітньої програми триватиме півтора місяця і саме він стане стартовим майданчиком для літнього «Першого бізнесу» – інтенсивної та інтерактивної бізнес-програми в серці Карпат.

Відкриття освітньої програми «Перший бізнес» відбудеться о 18.30 у п’ятницю, 27 лютого, в Інституті громадського лідерства.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *