ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати отримали від Васюника відповіді на всі запитання – Адамик

Львівський портал

|

Зустріч віце-прем’єр-міністра Івана Васюника з керівниками фракцій та головами депутатських комісій відбулася в форматі позитивної конструктивної розмови, з прямими запитаннями і чіткими відповідями. Про це повідомив Петро Адамик, голова фракції ГП «Пора» у Львівській міській раді.

За його словами, депутати мали чимало запитань, висловили чимало застережень до пана Васюника, а саме: за які кошти проводитимуть підготовку до Євро-2012, що буде із збудованими об’єктами після проведення чемпіонату. « Віце-прем’єр-міністр сподобався львівським депутатам своєю конкретністю. На всі наші запитання ми отримали відповіді, навіть більше, він запропонував прийти в сесійну залу й поспілкуватися з усіма депутатами, зокрема, вислухати їхні пропозиції, зауваження та запитання, аби спільно дійти вирішення питань, куди ми далі рухаємося, і внести чіткість у підготовці до проведення Євро-2012 у Львові». 

За словами П. Адамика, депутати, які прагнули побачити І. Васюника в сесійній залі до перерви, чомусь після його пропозиції не вбачали в цьому потреби.

«На завершення нашої зустрічі пан Васюник сказав, що він слівна людина, і обіцяє тільки те, що може зробити. Я переконаний, що саме так і буде, і Євро у Львові буде також» – підкреслив голова фракції «Пора» в міській раді.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *