ОСТАННІ НОВИНИ

Італійці готові будувати готелі на Львівщині

Львівський портал

|

Голова Львівської обласної державної адміністрації Микола Кміть провів офіційну зустріч із Надзвичайним і Повноважним Послом Італії в Україні П’єтро Джованні Доннічі.

Як повідомляє прес-служба ЛОДА, посол Італії в Україні наголосив, що інвесторів приваблює у Львівщині насамперед високий професійний рівень місцевої робочої сили. П’єтро Джованні Доннічі також заявив, що бачить перспективи розвитку співпраці між Італією та Львівщиною, додавши, що італійські готельні оператори готові взяти участь у розбудові готельної інфраструктури на Львівщині.

«Наші операторі готові приїхати до Львова, бо цю сферу у вас можна розвивати, не чекаючи Євро-2012. Раджу вам розвивати мережу 3-4-зіркових готелів», – наголосив посол.

Голова облдержадміністрації акцентував увагу на двох великих проектах, які реалізуватимуть на Львівщині з допомогою італійських інвестицій, – реконструкція привокзального комплексу у Львові та будівництво містечка-сателіта біля Львова.

Микола Кміть також нагадав, що під час візиту Президента України до Італії на зустрічі із представниками бізнес-еліти цієї країни глава держави озвучив ідею щодо приїзду в Італію 5-6 голів обласних адміністрацій з України для представлення проектів розвитку регіонів.

«Наразі готуємо кілька проектів, які представлятиме Львівщина. Це проекти, які стосуються перспектив розвитку готельної інфраструктури, будівництва та машинобудування», – зазначив керівник області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *