ОСТАННІ НОВИНИ

Українці, поляки та німці з’їдуться до Дрогобича малювати

|

Міжнародна мистецька акція «DROHOBYCH.EU», відбудеться 1 – 6 липня у Дрогобичі. Її буде присвячено творчості Бруно Шульца. У проекті візьмуть участь 10 митців з України, Польщі та Німеччини.

Як повідомляє прес – служба Львівської обласної ліги інтелектуальної творчості (ЛОЛІТ ), у рамках акції відбудуться майстер-класи для дітей, що навчаються в мистецьких закладах Дрогобича, буде створено тематичне панно на стіні однієї з будівель міста. Художники-графіки з трьох країн – Польщі, України та Німеччини підготують творчий доробок для представлення на підсумкових виставках проекту, які запланували провести протягом липня – жовтня у Дрогобичі, Львові, Варшаві та Бонні.

Організаторами міжнародної мистецької акції стали: громадські організації Rerum Nowarum (Варшава, Польща), Львівська обласна ліга інтелектуальної творчості (Україна, Львів) та Experiment e.V. (Німеччина, Бонн).

Проект проходитиме за підтримки Фундації ім. Стефана Баторія (Польща, Варшава), Фундації Роберта Боша (Німеччина, Штутгарт), Польсько-Української фундації співпраці PAUCI (Україна, Київ) та за сприяння Дрогобицької та Львівської міських рад.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *