ОСТАННІ НОВИНИ

Куйбіда сподівається заселяти українців в «доступне житло» вже наступного року?

|

Міністр регіонального розвитку і будівництва Василь Куйбіда сподівається, що з наступного року будуть прийматися в експлуатацію перші житлові будинки за програмою «Доступне житло», повідомили «proUA»у прес-службі НУНС.

“Наше міністерство вже відібрало міста, з яких розпочнеться виконання програми “Доступне житло”. Я сподіваюся, що при внесенні змін до держбюджету на 2008 рік будуть передбачені необхідні кошти для виконання цієї програми. І вже наступного року ми будемо приймати в експлуатацію перші соціальні житлові будинки ”, – заявив він.

За його словами, міністерство регіонального розвитку і будівництва вело консультації з міністром фінансів та прем’єр-міністром з приводу виділення коштів для реалізації програми: «Зараз готуються зміни до держбюджету на 2008 рік, і ми переконані, що у цих змінах сума коштів, передбачених на реалізацію Програми, буде суттєві збільшена».

“Законопроекти, необхідні для реалізації Програми, гадаю, протягом 7-10 днів будуть розглянуті Кабінетом Міністрів і передані до Верховної Ради”, – наголосив міністр.

“При злагодженій роботі парламенту напрацьовані нами законопроекти можуть бути прийняті вже до кінця нинішньої сесії ВР ”, – зазначив міністр.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *