ОСТАННІ НОВИНИ

Жителі Львова найліпше оцінюють роботу ЗМІ

|

Найвищу оцінку своєї роботи від жителів Львова отримали засоби масової інформації. Про це свідчать результати соціологічного опитування, проведеного фондом «Громадська думка» на замовлення Львівської міської ради.

18,9% опитаних оцінили роботу журналістів на «5», а ще 37,4% – на «4». Незадовільною визнали роботу медіа Львова 10,4% опитаних, а ще 9% – вагалися з оцінкою.

Слідом за журналістами розташувався міський голова Львова Андрій Садовий, але він значно відстає від лідерів – його роботу на п’ятірку оцінили майже 7%, а на четвірку – 32,3%. «Трійку» за роботу міському голові поставили 32,7%, а майже 24% опитаних незадоволені роботою пана Садового.

На почесному третьому місці опинилися громадські організації, школи та «Львівводоканал». Два перші набрали по 4,7% п’ятірок, а постачальники води – 4,6%.

Найгірше жителі Львова оцінюють роботу ЖЕКів – всього 1,3% п’ятірок, депутатів Львівської облради, чиновників мерії і районних адміністрацій, які набрали по 1,6% найвищих оцінок.

Натомість на двійку оцінили роботу жеків майже 28% учасників опитування. Цікаво, що 47% учасників опитування вважають, що найбільш відповідальним за ситуацію в місті є саме А.Садовий, за ним іде міська рада, а далі вже чиновники.

На такі результати керівник «Громадської думки» Володимир Подгорнов зазначив, що опитування показує великий розрив в оцінці діяльності мера і його команди. Високий рівень оцінки діяльності міського голови В.Подгорнов пояснює постійною роботою над іміджем А.Садового, а от про його команду цього сказати не можна. Відтак соціолог прогнозує, що через якийсь час негатив команди може наздогнати позитив міського голови і знівелювати його, якщо не буде вжито заходів для того, аби жителі міста могли оцінювати роботу підлеглих Садового краще, аніж зараз.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *