ОСТАННІ НОВИНИ

Beatles.ua проводить акцію «Україноманія по-бітлівськи»

|

Найбільший в Україні фан-клуб англійської групи «Бітлз» Beatles . ua проводить акцію, присвячену приїзду в Україну екс-учасника цієї групи, легендарного музиканта Пола Маккартні, повідомив сьогодні під час прес-конференції віце-президент фан-клубу Ростислав Ваврів.

За його словами, акція розпочнеться 30 травня на вулиці Леннона у Львові, де проведуть імпровізований концерт музиканти, які є членами фан-клубу.

Натомість 1 червня, в міжнародний день захисту дітей, члени фан-клубу пропонують всім охочим взяти участь в караоке пісень «Бітлз», що пройде у Парку культури. Переможці отримають можливість поїхати на концерт Маккартні разом із членами фан-клубу. Також у парку проведуть конкурс дитячого малюнка «Тато, мама і я – бітлівська сім’я».

Окрім того, 13 червня, напередодні концерту Маккартні, у Львові виступить відома кавер-група (колектив, що співає пісні «Бітлз») The Beatween . Вони потім поїдуть до Києва разом із львівськими фанами.

Очкується, що до столиці зі Львова поїде приблизно 150 членів фан-клубу, до яких по дорозі приєднаються ще поціновувачі музики ліверпульської четвірки з Рівного та Житомира.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *