ОСТАННІ НОВИНИ

Депутатів облради просять допомогти у ліквідації наслідків пожежі в Бібрці

|

У Львівській обласній раді на засіданні постійної комісії з питань екології, природних ресурсів та рекреації розглянули надзвичайну ситуацію у Бібрці. Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної ради.

На засіданні обговорили проблему досі не локалізованих наслідків пожежі, під час якої 19 квітня згоріло 150 тонн поролону. Сесія міської ради Бібки своїм рішенням призупинила діяльність небезпечного виробництва, а мешканці втілили його в життя, заблокувавши під`їзди до підприємства. Тому міський голова Бібрки Орест Краєвський попросив обласних депутатів втрутитися у дану ситуацію і посприяти усуненню наслідків пожежі.

Члени комісії вирішили виїхати на місце надзвичайної ситуації спільно з відповідними фахівцями обласного рівня. Зокрема, депутати запросили на виїзне засідання представників державного управління охорони навколишнього природного середовища, прокуратури та природоохоронної прокуратури, управління охорони здоров`я, державної екологічної інспекції, інспекції державного архітектурно-будівельного контролю, управління з надзвичайних ситуацій, головного державного санітарного лікаря, територіального управління Держпромгірнагляду, голів районних ради та адміністрації, преси.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *