ОСТАННІ НОВИНИ

Причиною вибуху на Костюшка був не газ – комісія

|

Причиною руйнування житлового будинку в центральній частині Львова, який стався 7 лютого на вул. Костюшка, 14, не є вибух побутового газу. До такої висновку дійшла комісія у складі експертів ДК «Газ України», підприємств з газопостачання та газифікації «Львівгаз» і «Харківміськгаз», які вивчали обставини і причини вибуху на місці надзвичайної події. Про це передає прес-служба ДК «Газ України».

«Комісія встановила, що запаху газу мешканці будинку на вул. Костюшка, 14 не відчували. Також від мешканців у районі цієї вулиці не надходило повідомлень на телефон аварійної служби ВАТ «Львівгаз» про запах побутового газу. Водночас, як стало відомо комісії, у будинку, де стався вибух, був присутній запах іншої речовини.

На підставі цих та інших важливих обставин, попереднього обстеження місця події у Львові, комісія дійшла аргументованого висновку, що наслідки вибуху не є типовими для руйнувань, спричинених вибухом побутового газу», – зазначено у повідомленні.

ДК «Газ України» закликає місцеві органи влади якомога скоріше завершити розслідування причин руйнування будинку на вул. Костюшка, 14 та повідомити громадськість про істинні причини вибуху, ідеться у повідомленні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *