ОСТАННІ НОВИНИ

Розміщення зовнішньої реклами у Львові візьме під свій контроль новостворена робоча група

|

Робочу групу з питань благоустрою утворено у Львівській міській раді. Як повідомляє прес-служба міськради, робочу групу створено задля покращення благоустрою міста та впорядкування розміщення зовнішньої реклами.

Голова робочої групи – начальниця управління охорони історичного середовища Лілія Онищенко-Швець, заступник керівника – голова Галицької районної адміністрації Ірина Маруняк. Серед членів робочої групи – голова Личаківської районної адміністрації Василь Білоус, начальник юридичного управління Гелена Пайонкевич, начальник управління архітектури Юрій Криворучко та ін.

У процесі роботи буде визначено в межах центральної частини міста перелік місць для розміщення елементів благоустрою з використанням засобів та обладнання зовнішньої реклами, розроблено і погоджено проект Порядку проведення конкурсу для надання права на розміщення елементів благоустрою на території Львова. Проект Порядку проведення конкурсу та схеми розміщення елементів благоустрою винесуть на розгляд виконавчого комітету.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *