ОСТАННІ НОВИНИ

Буняк виграв апеляційний суд у справі поновлення на посаді міського голови Львова

|

Апеляційний суд Києва підтвердив рішення Шевченківського районного суду Києва про незаконне припинення повноважень екс-міського голови Львова Любомира Буняка на посаді міського голови. Про це Буняк сьогодні повідомив у коментарі PRESSTIME.

“30 листопада Апеляційний суд м. Києва підтвердив рішення Шевченківського районного суду м. Києва про незаконне припинення моїх повноважень на посаді міського голови Львова”, – сказав він.

Екс-міський голова Львова зазначив, що свої подальші дії він буде узгоджувати з юристами.

“Я пораджуся з юристами, як бути. Незаконно припинили мої повноваження – хай поновлюють мене на посаді», – сказав він.

Як повідомляло агентство, 27 грудня 2005 року Шевченківський суд Києва поновив Буняка на посаді міського голови, після того як 27 вересня того ж року міські депутати достроково припинили його повноваження. Згодом Апеляційний суд залишив у силі це рішення. Депутати Львівської міської ради натомість наприкінці грудня 2005 року прийняли повторне рішення про дострокове припинення повноважень Буняка на посаді міського голови. Це рішення, зі свого боку, було опротестовано прокурором Львова. Буняк також оскаржив це рішення у Шевченківському районному суді Києва і виграв справу. Натомість це рішення було оскаржено міською радою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *