ОСТАННІ НОВИНИ

Перевізники допоможуть розвезти подарунки для дітей від Святого Миколая

|

Щоб залучити львів’ян до організації та участі у всеукраїнській акції «Миколай про тебе не забуде», громадські організації розмістять по всьому Львові «сітілайти». Про це повідомив сьогодні під час прес-конференції начальник відділу громадського партнерства Юрій Лукашевський.

«Ми сподіваємося, що таким чином зможемо не тільки створити у місті святкову атмосферу, розказати про титанічну роботу громадських організацій, а й заохотимо львів’ян також долучитися до організації свята Миколая», – зазначив Юрій Лукашевський.

Також, за словами координатора благодійної акції «Миколай про тебе не забуде» Олени Яремко, громадська організація «Академія української молоді» вперше звернулася до всіх власників автотранспорту, до власників маршрутних таксі, щоб вони допомогли волонтерам розвезти подарунки потребуючим дітям 17 – 18 грудня, з 16 до 21 години вечора, і отримали згоду.

600 волонтерів матимуть спеціальні ідентифікатори «помічник Святого Миколая» та будуть одягнені у святкові шапочки з різдвяно-новорічними дзвониками. Вони зможуть безкоштовно користуватися громадським транспортом.

Цього року ЛМР виділила на підтримку акції та інформаційно-організаційні заходи до дня Святого Миколая майже 50 тисяч гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *