ОСТАННІ НОВИНИ

Театр Арабески з «Merry Christmas, J.Christ» знов у Львові

|

Театр «Арабески» представить виставу «Merry Christmas, J.Christ / Веселого Різдва, Ісусе» у Театрідля дітей та юнацтва. У виставі, що відбудеться 13 грудня, можна буде почути оригінальне виконання групи Lюк. Роль Ірода виконує Михайло Барбара. Про це повідомляє прес-служба МО«Дзига».

Виставу вперше представили у 2002 році. Цьогоріч, після п’ятирічної перерви, знову можна побачити оновлену версію «Веселого Різдва, Ісусе».

Український варіант історії створено на основі традиційних українських вертепів, а також фольклорних переказів народів Центральної Африки. Події відбуваються в прикордонних районах Ізраїлю та Палестини. Пакистанські наркобарони дізналися про швидке народження Ісуса і намагаються нелегально перетнути ізраїльський кордон, щоби принести Ісусові дари і так забезпечити подальше процвітання свого злочинного бізнесу на нових територіях. Командувач об’єднаного федерального контингенту Ірод, який своєю чергою контролює місцевий ринок важких наркотиків, дізнається про наміри пакистанців і намагається зашкодити їм. У цей час у прикордонних районах відбувається перепис біженців, які живуть у фільтраційних таборах у буферній зоні. Поміж інших біженців на перепис ідуть Йосип із Марією. Марія чекає на дитину і згодом народжує її на фермі, поблизу придорожнього кемпінга, у якому родина зупинилась на ніч…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *