ОСТАННІ НОВИНИ

Червоноград має відділення хронічного гемодіалізу

|

Сьогодні на базі Червоноградської міської лікарні відкрилась філія відділення хронічного гемодіалізу Львівської обласної клінічної лікарні. Відділення розраховане на три діалізні місця з цілодобовим режимом роботи. Воно забезпечене новими апаратами «Штучна нирка «INNOVA» із системою водоочищення виробництва фірми «Габро».

У закладі надаватимуть допомогу хворим з хронічною нирковою недостатністю з міст Червоноград, Соснівка, а також з Сокальського, Радехівського і Кам`янка-Бузького районів.

Наразі є понад 20 хворих, що потребують проведення замісної ниркової терапії в Червоноградській ЦМЛ. До кінця 2007 року планують провести 492 гемодіалізи. Аналогічне відділення до кінця 2007 року хочуть відкрити і в Дрогобичі.

Також наразі у низці закладів проводять ремонтні роботи. У Червоноградській ЦМЛ проводять реконструкцію і капітальний ремонт пологового будинку. Відкриття першої черги якого планують на грудень 2007 року. На це виділили 1 млн 650 тис. грн. За рахунок коштів «Укрнафта» (виділили 400 тис. грн) проводиться реконструкція і капітальний ремонт онкологічного відділення. Дочірнє підприємство «Дефілія ЛТД» підготувало необхідну документацію та проводить ремонт під встановлення спірального комп’ютерного томографа, передає ЗІК.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *