ОСТАННІ НОВИНИ

Кендзьор судитиметься з Тершовчином

|

Народний депутат України Ярослав Кендзьор подаватиме в суд на колишнього міського голову Самбора Тараса Тершовчина. Про це «Львівському порталу» повідомила адвокатка потерпілих у справі екс-мера Наталія Крісман.

Причиною судової тяганини стали постійні заяви Тараса Тершовчина про політичне замовлення кримінальної справи нардепом Кендзьором. Будучи підсуднім у залі суду, та й на своїх прес-конференціях екс-мер неодноразово заявляв про сфабриковану проти нього справу, начебто виконану на замовлення нардепа.

Оскільки львівський Залізничний та обласний Апеляційний суди виправдали хабарника Тершовчина, то, за логікою та законодавством, до відповідальності треба притягнути сімох потерпілих у справі, близько десятка працівників міліції, які затримали Тараса Тершовчина з хабаром, працівників прокуратури та самого Ярослава Кендзьора, констатувала адвокат Крісман.

«Тепер пан Кендзьор подає в суд на пана Тершовчина, аби відстояти честь та гідність. І нехай він спробує довести факт політичної замовленості в суді», – зазначила Наталія Крісман.

Екс-меру Самбора Тарасу Тершовчину інкримінували хабарництво та зловживання службовим становищем. Йому загрожувало від 8 до 13 років ув’язнення. У червні минулого року його звільнили з-під варти під заставу 50 тисяч гривень та підписку про невиїзд.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *