ОСТАННІ НОВИНИ

Громадський форум почав боротьбу з пластиковими вікнами

|

Громадський форум Львова попереджає про руйнацію на проспекті Шевченка. За даними ГФЛ, у будинку, який є пам’яткою початку ХХ сторіччя, і в якому зараз знаходиться Львівська обласна прокуратура, планують встановити пластикові вікна.

« ГФЛ має дані, що тут планують масштабну заміну автентичних вікон на пластикові склопакети. За свідченнями поінформованих осіб, замовником такої «реконструкції» виступає Управління капітального будівництва, а виконавцем робіт ВАТ «Карпатбуд». Виготовлення вікон уже розпочали, і частина готової продукції за інформацією ГФЛ перебуває на складах», – зазначено в повідомленні ГФЛ.

Громадський форум Львова занепокоєний цією інформацією і застерігає організаторів заміни вікон від будь-яких дій, що можуть завдати шкоди пам’ятці архітектури. Форум не має інформації щодо законності проведення цих робіт, проте, якщо до неправомірних дій вдасться орган, уповноважений стежити за дотриманням законів, його крок може спричинити адекватну оцінку всієї громади.

ГФЛ звертається до керівництва прокуратури області та управління капітального будівництва з вимогою поінформувати громаду про наміри реконструкції будівлі .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *