ОСТАННІ НОВИНИ

Замість Максимова буде Цимбалюк

|

Новим начальником обласної міліції замість Віталія Максимова стане Михайло Цимбалюк, який раніше працював у Рівненській області. Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив сам В.Максимов, якого натомість призначили керувати міліцією у Закарпатській області. Представлення нового начальника міліції відбудеться найближчим часом.

В.Максимов повідомив журналістам, що про призначення його ніхто не питав, просто викликали у міністерство і спочатку запропонували як і всім іншим написати рапорти на звільнення з посад, а наступного дня запропонували посаду керівника міліції на Закарпатті.

“Регіон для мене не новий, я там працював і заступником начальника, і начальником обласного управління. Це непростий регіон, але не до порівняння з Львівською областю” – зауважив новоспечений начальник міліції Закарпаття.

Свого наступника на посаді він не захотів характеризувати, лише зазначив, що М.Цимбалюк пройшов серйозний шлях у міліції.

В.Максимов також сказав, що наостанок матиме розмову зі своїм наступником, зокрема, щодо кадрових питань і пообіцяв з цифрами і фактами оповісти все по тих чи інших людях. Передовсім це стостується тих міліціонерів, яких сам Максимов звільнив після свого приходу до Львова і які зараз намагаються поновитися на роботі в ОВС через суд.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *